Per donar resposta a l’objectiu plantejat amb anterioritat, considerem que l’eina a utilitzar hauria de ser un espai virtual on no només es dipositi informació per qui la vulgui llegir, sinó que esdevingui un espai d’intercanvi d’experiències, d’ajuda mútua i d’aprenentatge. Per aquest motiu, desprès de la discussió realitzada en el grup, proposem que aquest espai segueixi una modalitat temporal de tipus sincrònic i asincrònic. Això vol dir, que per la primera tipologia, es proposin trobades virtuals acordades entre els diferents col·lectius, que garanteixi l’intercanvi i l’ús de l’espai en un mateix període de temps.
Per tal de comprovar que la idea del nostre projecte pot seguir en marxa, considerem que caldria preveure un procés previ de creació i prova d’aquest espai virtual. Sota aquesta idea, el grup proposa el seguiment d’un continu de fases que garanteixin finalment i consolidin el projecte. Aquest procés serà:
- Fase de disseny de l’espai virtual: elaboració de la xarxa d’intranet que garanteixi la creació d’un clima de proximitat i confidencialitat als destinataris.
- Fase d’aplicació: es realitza una prova pilot durant un trimestre, per tal d’avaluar i millorar el nostre espai.
- Fase d’aplicació definitiva: difusió i ampliació del nombre de participants en el projecte desprès de millorar els aspectes que en la fase prèvia d’aplicació hem vist que hauria de millora.
- Fase d’avaluació: considerem l’avaluació con un procés continu que ens permetrà recollir informació sobre l’adequació i utilitat del nostre espai. Malgrat creure en l’avaluació com un procés, considerem que també s’hauria de crear un seguit d’instruments per a realitzar una avaluació de caire més general.
Temporalització
En la previsió de que disposem de 20 hores per desenvolupar el nostre projecte plantegem la temporalització següent:
(taula modificada 20/4/2007)
No hay comentarios:
Publicar un comentario